perjantai 10. huhtikuuta 2015

Tähtihileitä vol 2.0

Blogi on ollut vaipuneena Ruususen uneen jo kohta vuoden verran. Nyt tuntui, että olisi hyvä hetki herätellä se horroksestaan ja pohtia hieman elämänmuutoksia, joita viimeisen vuoden aikana on tapahtunut.


Viime keväänä tapahtunut työpaikan vaihdos piti pitkään kiireisenä uusia asioita opetellessa. Nykyinen työyhteisöni on huomattavasti isompi, kuin mihin olen aikaisemmin tottunut ja onkin vienyt aikaa päästä siihen sisälle ja tutustua uusiin ihmisiin. Kivaa on kuitenkin ollut ja todella nautin työnteosta.

Kesän ja koko aikuisikäni vaikein päätös syntyi loppukesästä, kun lasteni isän kanssa jaoimme arjen kahteen eri osoitteeseen. Menemättä sen syvemmälle päätökseen vaikuttaneisiin syihin, voin todeta puolen vuoden jälkeen, että päätös on ollut todellakin oikea ja kaikkien osapuolten hyväksi.
Lapsillamme on edelleen kaksi vanhempaa, jotka ovat vahvasti mukana heidän arjessaan huolehtimassa yhdessä, että he saavat kasvaa turvallisessa ja huolehtivassa ympäristössä.

Tämän kevään iloisiin asioihin on kuulunut Kelasta saatu päätös Laku-kuntoutukseen pääsemisestä. Kuntoutus on suunnattu 5-12 vuotiaille erityislapsille ja heidän perheilleen. Päivittelen kuntoutuksen edetessä siitä enemmän ja kerron tunnelmia sekä kuntouksen herättämiä ajatuksia. Itselläni on toiveena saada sen kautta työkaluja arjen tilanteisiin ADHD-lapsen kanssa sekä vertaistukea muilta samanlaisten tilanteiden kanssa kamppailevilta vanhemmilta.

Näiden ajatusten myötä kohti viikonloppua ja uusia blogitekstejä.

R

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti